Divuit músics pratencs i Enric Montefusco versionen “Adelante Bonaparte”

Ahir es va presentar el videoclip del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme

En el marc de la celebració del Dia Mundial de la Música, ahir dijous dia 20 es va presentar el videoclip del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s’apleguin al voltant d’un nexe comú i compartit, la música. Enguany, ha partit de la interpretació del tema “Adelante Bonaparte” de Standstill, amb l’acompanyament del líder i cantant d’aquesta formació.

VÍDEO (clica aquí)

La banda ha estat formada per divuit músics de diverses edats pratencs, la majoria alumnes de L’Escola d’Arts en Viu i persones usuàries dels bucs d’assaig de La Capsa. Tots ells, juntament amb Enric Montefusco, són els protagonistes del videoclip d’enguany, rodat pel realitzador pratenc Xavi Esteban.

6713 unnamed 28

A més, el projecte ha comptat amb altres derivades: la col·laboració de l’artista pratenca Júlia Barba a càrrec de la direcció d’art amb elements com les xarranques, de la Xaranga de la Casa de Aragón del Prat i amb el suport del Prat Film Office en la recerca i gestió de localitzacions de la ciutat.

Una veu, una melodia, un vers, pot donar-te l'impuls necessari que de vegades no acabem de trobar en el nostre interior. Sobtadament, sense saber molt bé com, ets presa d'una energia que t'impulsa cap endavant i t'eleva al mateix temps. És un dels superpoders de la música i de l'art en general.

Captura de pantalla 2024 06 21 a las 8.38.32

Músics de diverses edats de la ciutat, la majoria alumnes de L’Escola d’Arts en Viu i persones que fan ús dels bucs d’assaig de La Capsa, han fet una versió de la cançó “Adelante Bonaparte” de Standstill i han tingut l'oportunitat de compartir durant el mes de març tres assajos amb el líder i veu del grup Enric Montefusco. D’aquesta manera, han pogut perfilar entre tots i totes la producció de la versió del tema que protagonitza el vídeo d’enguany.

L'enregistrament de la versió va tenir lloc a l'Estudi de La Capsa el passat mes d’abril i durant cinc dies de maig es va rodar videoclip a càrrec del realitzador pratenc Xavi Esteban, que ja fou responsable de les cinc magnífiques primeres edicions del projecte. El rodatge ha comptat amb el suport del Prat Film Office, el programa municipal que promociona el municipi com a plató audiovisual i fa costat al talent local en aquest àmbit.

Redacció / Fotos: Arxiu-La Capsa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix