“El tren dels exploradors”, per descobrir el Baix Llobregat en família

El tren sortirà el 15 de juny de Barcelona i farà parades a Gavà i Castelldefels, on els viatgers gaudiran de diverses visites guiades, tallers i experiències vinculades a la prehistòria, la gastronomia i els pirates

Renfe ha posat a la venda els bitllets per a una nova ruta del projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més” que, sota el títol “El tren dels exploradors”, sortirà el 15 de juny des de l’estació de França de Barcelona i tindrà parades a Gavà i Castelldefels.

Ruta Exploradors 2024 H ok

Al llarg de les diferents parades de la ruta, els viatgers podran gaudir d’una visita guiada i un taller de joieria prehistòrica al Parc Arqueològic Mines de Gavà; una visita guiada i taller gastronòmic als Mercats de Gavà; una visita guiada a l’eix comercial i el Museu de Gavà; un trenet que els portarà fins al Castell de Castelldefels; una visita a Piratia, experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits, i una representació teatral final vinculada al món i la vida dels pirates.

Parc Arqueologic Mines de Gava Autor. Oscar Rodbag Arxiu. Turisme Baix Llobregat DSC0882 DSC0912 min

 ORP0740 copia min

“El tren dels exploradors”, amb capacitat per a un centenar de passatgers i vinilat per a l’ocasió amb la imatge de la campanya, sortirà de l’estació de França a les 9:15 hores. La tornada es farà a la mateixa estació al voltant de les 19:30 hores.

El projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més

La iniciativa permet els viatgers recórrer la província de Barcelona i conèixer els seus principals atractius, mitjançant una mobilitat sostenible i responsable, i amb activitats exclusives. El principal objectiu és apropar el territori a tota mena de públics, perquè el puguin conèixer i gaudir amb activitats relacionades amb el modernisme i la gastronomia. L’experiència pretén implantar a Barcelona un model d’èxit que ja opera a altres comunitats.

Els “Trens Turístics Barcelona és molt més” han estat reconeguts en la categoria Through Experiences en la 39a edició dels Premis CETT Alimara, que distingeixen projectes que aporten una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
489

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix