PichiAvo pinta un mural en una residència d'estudiants d’Esplugues

L’entitat cultural Rebobinart gestionarà el procès per a Temprano Capital Partners

L'entitat cultural Rebobinart gestionarà el procés per a Temprano Capital Partners Rebobinart ha estat triada per a gestionar i supervisar l'acció artística que s'està executant entre el 6 i 11 de juliol en la façana del Livensa Living Barcelona Diagonal Alto -ubicat dins del complex del centre comercial Fuinestrelles d’Esplugues de Llobregat-, la primera residència d'estudiants de Temprano Capital Partners a Barcelona, que obrirà les seves portes el setembre de 2019.

Els artistes seleccionats són Juan Antonio Sánchez Santos (Pitxi) i Álvaro Hernández Santa Eulalia (Avo), coneguts com a PichiAvo, reconeguts a nivell mundial per la seva capacitat de crear relacions entre art, arquitectura, escultura, espai i contextos socials, amb un llenguatge artístic transgressor i modernista. El duo artístic, que des de 2007 actua com una sola figura, ha desenvolupat un estil conceptual únic que els ha posicionat entre els grans noms del street art internacional. Precisament, des de Rebobinart “creiem que la seva habilitat per a fusionar la iconografia de l'art clàssic amb la identitat més fresca de l'art urbà aportarà un valor afegit a la relació de la residència d'estudiants Livensa Living Barcelona Diagonal Alto amb el seu entorn més pròxim.”

A més de ser els protagonistes de les Falles de València 2019 i de comptar amb una àmplia trajectòria artística a nivell nacional, PichiAvo també ha realitzat projectes d'art urbà internacionals a Miami, Nova York o Moscou, entre altres ciutats. El duo artístic s'estrenarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona amb aquesta intervenció, la façana de la qual de grans dimensions actuarà com a llenç on plasmar la seva força poètica i conceptual.

PichiAvoFallasValencia2019

La residència d'estudiants Livensa Living Barcelona Diagonal Alto està inclosa en el portfoli d'onze residències d'estudiants acabades o sota desenvolupament que Temprano té en la península ibèrica. En totes elles Temprano contempla projectes artístics d'aquest calibre i que estan tots dissenyats per l'arquitecte José Quintela da Fonseca. En 2018, Temprano va llançar un primer projecte en la seva residència d'estudiants TSL Marquês de Pombal a Lisboa amb l'artista portuguès Mr. Dheo. Al juny d'aquest any, Mr. Dheo intervindrà una nova residència de Temprano a Porto.

Redacció / Fotos: Rebobinart

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix