Artistes joves de Sant Boi participaran en un projecte europeu

L'intercanvi juvenil ARTaboo tindrà lloc de l'11 al 18 de juny de 2018 a Sant Boi

Un grup de persones joves de Sant Boi de Llobregat participaran en un projecte europeu vinculat a la creació artística. Es tracta d'un intercanvi de joves artistes que treballen l'art urbà a l'espai públic de quatre països europeus amb un enfocament dinàmic i participatiu. L'intercanvi juvenil ARTaboo tindrà lloc de l'11 al 18 de juny de 2018 a Sant Boi.

El projecte d'Erasmus+ compta amb la participació de joves artistes de les entitats st.YES!, d'Holanda, Artmongers, d'Anglaterra, Kungsbacka SkateHall, de Suècia i el col·lectiu de joves artistes que treballa amb l'Ajuntament de Sant Boi.

El projecte treballa la inclusió social a partir de l'art urbà, l'art comunitari millorant l'espai públic. La idea de l'intercanvi és lluitar contra els prejudicis sobre l'art urbà. Així, els i les joves artistes, al costat dels veïns i les veïnes, crearan una obra artística al carrer que uneix el centre de salut mental amb la resta del barri, donant una atenció especial a les malalties mentals, afrontant els tabús que existeixen en relació a la salut mental.

El projecte tindrà un impacte en els participants, ajudant-los en el seu creixement personal i artístic. També es busca estimular els i les joves artistes perquè comencin a crear una xarxa internacional i així puguin seguir organitzant activitats per a ells mateix o fins i tot dins el marc d'Erasmus +.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix