Es presenta a Sant Boi de Llobregat "Mi amigo Naïm"

El curtmetratge, que s’ha rodat al municipi, s'ha presentat als cinemes Can Castellet

Avui ha tingut lloc la presentació als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat del curtmetratge “Mi amigo Naïm”, dirigit pel santboià José Luis López. El film és un cant a l'amistat i a l'acollida i va ser seleccionat per formar part del "Catalogue du Court Short Film Corner" del Festival de Cannes 2017.

La presentació ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, el director del curt i els actors participants, Jesús Puchol, Candela Moreno i Roland Fosso. L'alcaldessa ha manifestat que el curtmetratge és "una eina de projecció de la ciutat" i ha destacat els seus valors educatius. Per la seva banda, el director de l'obra, José Luis López, ha expressat la seva intenció de fer servir el curtmetratge com a material educatiu per les escoles una vegada finalitzi la seva presentació als festivals de cinema.

Naim

Col·laboració veïnal

El film ha estat rodat a Sant Boi per Punto & Ap (arte) audiovisual, amb la col·laboració de veïns i veïnes de la ciutat. El curt explica la història de Alba, una nena de 8 anys, quan es troba a Naïm, un emigrant africà. Entre els dos sorgeix una relació que demostra que l'amistat no entén de colors de la pell ni fronteres.

La producció ha comptat amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la CEAR (Comisión Española de Ayuda al Refugiado) i l'Ajuntament de Sant Boi. Un dels seus objectius del curt és que pugui formar part del material educatiu a les escoles a l'hora de fomentar la cooperació i l'acolliment de persones emigrants i refugiades.

A banda de la presència al Festival de Cannes, "Mi amigo Naïm" ha estat seleccionat a l'Étranger Film Festival, un certamen que tindrà lloc entre el 7 i l'11 de juliol a l'illa italiana de Bari, al Filmets Badalona Film Festival i al Sant Andreu de la Barca International Film Festival, i es prepara per participar en altres festivals de caire internacional com el Cinefest de Los Ángeles i l'Acafilms de Sao Paulo.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix