El Centre Parroquial de Sant Feliu celebra enguany el 75è Aniversari

Aquest diumenge 19 de març es presentaran els actes commemoratius

Diumenge 19 de març, a les 12 h, tindrà lloc l'inici de la celebració del 75è aniversari del Centre Parroquial i la presentació dels actes de celebració de l'entitat que s'allargaran durant tot un any. El mateix dia s'inaugurarà l'exposició itinerant "75 anys del Centre Parroquial 1942-2017", un recorregut per la història de l'entitat, del teatre i de les activitats dutes a terme durant aquests anys. La mostra també es podrà visitar al Centre Cívic Les Tovalloles i al Centre Cívic Mas Lluí.

Amb motiu de l'aniversari el mateix diumenge, a les 18 h, la Companyia Enric Borràs recupera la Carnestoltada, una funció representada per darrer cop l'any 1999, amb la participació de l'Escola de Teatre, l'Àrea de Cultura i l'Escola Municipal de Música. Enguany es representarà un sainet per a totes les edats que transcorre al CircuCentre amb molts gags i sorpreses.

La Junta actual prepara una programació especial amb l'objectiu d'obrir el Centre Parroquial a la ciutadania de Sant Feliu. L'entitat aprofita aquest esdeveniment important a la ciutat com és el 75è aniversari com a fil conductor per assolir tots els seus objectius. Així, pretén dinamitzar l'activitat teatral al Centre, obrir l'entitat a tots els barris perquè tothom conegui que hi ha un teatre de qualitat a la ciutat, i tornar a oferir propostes de teatre professional a part del teatre amateur.

En definitiva, l'entitat espera aconseguir que Sant Feliu sigui, com a capital de comarca, un referent teatral al Baix Llobregat. I ho farà oferint també una nova cara del Centre, amb els canvis d'imatge de la sala, l'adequació de la caixa escènica i les millores tècniques en il·luminació i so.

Funcions de teatre infantil, amateur i professional, festivals, concerts, poesia i dansa tradicional folklòrica seran altres propostes commemoratives fins al març de 2018.

Redacció / Foto: fetasantfeliu.cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix