En marxa la nova edició del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix

Els premis vicentins de l’edició infantil i juvenil es lliuraran el 22 de maig i els de la categoria d’adults, el 14 d’octubre, ambdós al Molí dels Frares.

Ja s’ha obert el termini de presentació de les obres per participar al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix de Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la seva trenta-unena edició en la categoria infantil i juvenil, la vint-i-cinquena edició en la categoria d’adults i la vuitena en adults en llegua castellana.

El termini de presentació de l’edició infantil i juvenil finalitzarà el 22 d’abril i els treballs s’han de presentar a la regidoria de Cultura i Educació (dependències municipals de Can Comamala). Pel que fa a l’edició en la categoria d’adults, el termini de presentació acaba el 31 de maig i es podran enviar per correu certificat o presentar personalment al SIAC de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Lliurament de premis

El veredicte de la 31a edició infantil i juvenil es farà públic a partir del dia 13 de maig i l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 22 de maig, a les 12.30 h, al Molí dels Frares. Per a cada una de les categories (prosa i poesia) s’atorgaran dos premis, un per a l’obra guanyadora i l’altre per a l’obra finalista. Els premis consistiran en vals de compra de material escolar i llibres, per un import de 60 € per als guanyadors i de 40 € per als finalistes.

Per altra banda, el veredicte del jurat de l’edició per a adults del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix s’emetrà el 28 de setembre i es comunicarà a través de la pàgina web de l’Ajuntament. L’acte de lliurament del premi es durà a terme en un acte públic el 14 d’octubre, al Molí dels Frares. El premi consistirà en una dotació econòmica de 1.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora en edició comercial, amb un tiratge inicial de 750 exemplars.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix