El cicle "Cinema i drets humans" de CineBaix aplegarà prop de 3.900 alumnes

L'objectiu és sensibilitzar als infants i joves i crear un espai d'anàlisi i reflexió sobre els drets humans a través de la visió que en dóna el cinema.

Des del dijous 17 i fins al dimarts 22 de desembre se celebrarà la setena edició del cicle “Cinema i drets humans”. El CineBaix aplegarà uns 3.900 alumnes que estudien a la ciutat, ja que aquesta iniciativa cultural està adreçada als centres escolars en què es projecten pel·lícules que tenen una clara vocació pedagògica.

En aquesta ocasió tres de les sis pel·lícules que es projectaran estan relacionades amb la problemàtica dels refugiats, donant resposta a una petició del Consell Solidari de la ciutat. L'objectiu de la iniciativa és sensibilitzar als infants i joves i crear un espai d'anàlisi i reflexió sobre els drets humans a través de la visió que en dóna el cinema. La projecció de les pel·lícules es complementa amb una guia didàctica amb activitats per treballar a l'aula abans i després de la projecció. 

El cicle "Cinema i drets humans" és una activitat gratuïta organitzada per l'Associació CineBaix en conveni amb l'Ajuntament de Sant Feliu i que forma part del Programa Municipal d'Activitats Educatives. De fet, la iniciativa es fa dos cops l'any, al desembre i al març.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix