La vicentina Carme Via guanya el Premi Delta de Narrativa per Dones

L’obra “La modista i altres dones” va merèixer el guardó de la vuitena edició, mentre que la santjoanenca Anna López va ser la finalista.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer va acollir l’acte de lliurament dels guardons del VIII Premi Literari Delta de Narrativa per Dones. La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat l’escriptora de Sant Vicenç dels Horts, Carme Via, per “La modista i altres dones”. L’obra finalista va ser “La memoria del camaleón”, de la santjoanenca Anna López. Enguany, el certamen literari ha comptat amb la participació de quaranta-set treballs. Cal destacar la presència en l’acte d’un centenar de persones.

Maruja Torres, en el jurat

L'escriptora i periodista Maruja Torres ha exercit com a membre del jurat dels premis. Durant la seva intervenció va defensar que "la gran literatura no té sexe", tot i que "les dones aporten sempre una visió diferent de la dels homes escriptors."

Els Premis Delta de Literatura per a Dones tenen com a objectiu, cada dos anys, visibilitzar, donar a conèixer i reconèixer públicament les obres literàries realitzades per dones. Participen els ajuntaments de Begues, Castelldefels, Esplugues, Gavà, El Prat, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix