Els usuaris valoren les biblioteques públiques amb una nota de 8,14 sobre 10

Tres de cada deu enquestats ha augmentat les visites a les biblioteques i desitja que augmenti el nombre de novetats editorials i una ampliació d’horaris.

Un 99,3 % dels usuaris de les biblioteques públiques catalanes, entre les quals es troben les del Baix Llobregat, aproven el servei que ofereixen i valoren aquests equipaments amb una nota mitjana de 8,14 sobre 10 punts.. Aquestes són algunes de les dades que aporta el treball Òmnibus de la Generalitat.Onades I-II i III 2014, un estudi que pretén conèixer el consum i la participació cultural a Catalunya.

L’estudi revela que 3 de cada 10 enquestats ha augmentat les visites a les biblioteques i apunta, com a possibles millores que farien augmentar les visites a aquests equipaments, un major nombre de novetats editorials (per al 9,8% dels enquestats) i l’ampliació d’horaris (per al 7,9 %).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix