Pressupostos CiU: les retallades que van venir amb el PP per quedar-se amb ERC

Aquest 5 de novembre el conseller Mas-Colell ha presentat els pressupostos que CiU i ERC han pactat pel 2014. Després de deixar-nos tot el 2013 sense comptes, ara el Govern tracta de fer-nos creure que els de 2014 són els pressupostos més socials de la crisi. Propaganda difícil d'empassar si mirem el detall de partides determinants per la cohesió social: comparant el darrer pressupost aprovat -2012- amb el de 2014 tenim davallades del 69% en polítiques familiars, 48% en atenció a persones amb discapacitat, 16% en salut i 4% en atenció a la infància i adolescència. En definitiva, uns comptes injustos que perpetuen moltes retallades pactades amb el PP que es consoliden amb ERC.

Al Baix Llobregat més del mateix: les inversions que CiU i ERC han pactat han baixat un 40%  respecte el 2012 i un 75% respecte el 2010. La inversió per habitant queda a 99 euros pel 2014 quan s’havia arribat als 387 anuals en el període 2007-2010. Escoles, ambulatoris, residències, etc. que es queden al calaix un any més.

Cal denunciar davant la ciutadania el que està passant a la Catalunya real  que el govern no explica ni prioritza als pressupostos.  Per això els i les socialistes treballarem, des del Parlament i participant a la mobilització que sindicats, plataformes sectorials i moviments ciutadans convoquen pel diumenge 24 de novembre, per a lluitar contra aquests pressupostos antisocials.


Eva Granados Galiano

Diputada del PSC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix