El Prat vol promoure la gastronomia i turisme local

A partir d’octubre el consistori municipal posarà en marxa un programa anomenat “El Prat Degusta’l”.

L’Ajuntament del Prat, amb l’ànim de promocionar la gastronomia i el turisme local, posa en marxa dues accions de la mà de la xarxa “El Prat Degusta’l”: el reconeixement del Xef del Mes i el sorteig mensual d'un àpat a un dels restaurants de la xarxa.

La xarxa "El Prat Degusta'l" és un grup de restaurants de la ciutat compromesos amb la gastronomia elaborada amb productes de proximitat, singularment el pollastre pota blava i la carxofa Prat. La xarxa ha complert el seu primer aniversari i ja agrupa 18 restaurants de la ciutat. Durant aquest temps, aquest segell de qualitat s'ha anat consolidant com a referent de la restauració local i com a un destacat actiu turístic. Ara posa en marxa dues accions per seguir promocionant la seva gastronomia.

"El Prat Degusta'l" distingeix cada mes un xef de la xarxa pel seu compromís amb el producte local, especialment amb el pollastre pota blava i la carxofa Prat. Cada mes podrem descobrir el projecte gastronòmic de cada restaurant de la xarxa a través d'un audiovisual que podrem veure a la web de la Porta del Delta. Així mateix, cada setmana el xef del mes intervindrà al programa Planeta Prat d’El Prat Ràdio. (91.6 FM). La campanya el Xef del Mes s'inicia el mes d'octubre amb el restaurant Axarquía i el seu xef, Tomás Rodríguez.

 Redacció / Foto: AG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
363

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix