La Diputació lliura a Abrera el Pla inicial de manteniment d’equipaments

Imprimeix

El cost total de les actuacions previstes a vint instal·acions municipals és d’1.033.160,00 euros

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Abrera el Pla inicial de manteniment d’equipaments del municipi, que s’ha realitzat per a vint instal·lacions que actualment estan oferint servei a la població, en diferents estats de conservació i manteniment. Aquest document li permet al consistori planificar les inversions en manteniment, allargar la vida útil dels edificis i les seves instal·lacions, donar un millor servei a l’usuari, garantir la seguretat de les instal·lacions, disposar d’uns equipaments més respectuosos amb el medi ambient i disminuir les despeses de manteniment. El cost total de les actuacions previstes al treball lliurat per la Diputació a l’Ajuntament d’Abrera és d’1.033.160,00 euros.

Els plans inicials de manteniment són una eina per a l'avaluació d'equipaments en ús, a partir de tres eixos bàsics: el seu estat de conservació actual, les actuacions necessàries per mantenir l’edifici en condicions d’ús acceptables i la gestió eficient d’aquest manteniment.

L’objectiu és obtenir una priorització en el temps d’aquelles actuacions que cal fer, d’una banda, perquè l’edifici funcioni correctament, és a dir, actuacions de manteniment correctiu, i de l’altra, per mantenir-lo en bon estat de conservació, donant indicacions sobre el manteniment preventiu i els contractes externs.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona