ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Esteve i Sant Vicenç s’acomiaden amb derrota, empata el Molins i guanyen Esplugues i Sant Joan Despí

Darrera jornada de Lliga. L’Handbol Esplugues es va imposar d’un gol davant l’OAR Esplugues (30-29) en un duel que es va decidir gràcies a un gol de Miquel Bayo. Al descans el resultat era de 15-16. Va empatar el Molins de Rei a casa davant el Sant Cugat (25-25). L’Handbol Sant Joan Despí finalitza en setè lloc -el millor de tots els representants baixllobregatins- després de guanyar a La Salle Montcada per 39-34 amb set gols de Pol Gutiérrez. Mentrestant, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Palautordera-Salicru (26-30), en un partit igualat a la primera part (16-17). I el Sant Esteve es van acomiadar amb derrota a la pista del Sant Esteve de Palautordera (36-28) on el sesrovirenc Rubén Ridao va fer onze gols.

Redacció / Foto: Handbol Sant Cugat