La santjoanenca Alba Petisco acaba cinquena a l’Europeu

La gimnasta del CGE Les Moreres va tenir un paper molt destacat en la classificació de la selecció espanyola en cinquè lloc per equips i estarà a la final, i també va aconseguir el bitllet per a les finals de terra i barra d’equilibri

Alba Petisco ha arrencat el Campionat d’Europa de gimnàstica artística, que s’està celebrant a la ciutat italiana de Rimini, demostrant que és una de les millors gimnastes d’Espanya i del continent del moment.

GMmA3GiW8AAb25h

La gimnasta santjoanenca, del CGE Les Moreres, va acabar ahir en cinquena posició per equips i participarà amb Espanya a la final que se celebrarà el pròxim diumenge. La selecció nacional sènior va finalitzar la jornada de classificació de l’Europau amb un total de 154.462 punts, liderant la primera subdivisió.

Petisco va assolir una nota de 52,699 classificant-se en el cinquè lloc en el concurs complet, a menys d’un punt de pujar al podi. Les italianes Manila Esposito (55,432) i Alice D’Amato (54,831) han dominat la competició per davant de la britànica Alice Kinsella (53,599). La santjoanenca s’ha mostrat molt consistent en totes les rotacions i s’ha guanyat el bitllet per a les finals de terra (13,166) i en la barra d’equilibri (13,133).