Es presenta a Cornellà un projecte pioner de comunicació hologràfica

S’ha desenvolupat entre cinc centres educatius i el suport del Citilab

L’alumnat de Formació Professional de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà va presentar públicament el projecte pioner Holopix al Citilab de Cornellà de Llobregat. Durant l’acte, que va ser obert al públic, els estudiants cornellanencs van explicar tota la feina feta i mostraran el prototip final del projecte: piràmides hologràfiques i una aplicació beta per a realitzar trucades hologràfiques.

FP Holopix6 1

Aquest projecte acadèmic professionalitzador destaca per dos factors clau: és un projecte intercentre que ha comptat amb la implicació de 180 estudiants de cinc instituts catalans diferents i que, a més, té l’objectiu de democratitzar l’accés a la tecnologia hologràfica.

Captura de pantalla 2024 05 09 a las 18.35.02

L’Institut Esteve Terradas, l’Institut de Formació Professional Antoni Algueró, l’Institut Provençana, l’Institut Poble Nou i l’Escola de Treball de Lleida són els centres educatius que han treballat col·laborativament amb aquesta meta comuna de desenvolupar una comunicació hologràfica de baix cost. L’alumnat va treballar des del laboratori ciutadà de Cornellà i va ser al Citilab on els i les estudiants van crear els seus propis hologrames i on es va dur a terme la primera trucada hologràfica entre dos instituts. A més de fer ús dels espais i equipaments, Citilab ha posat en contacte l’alumnat del centre cornellanenc amb una de les empreses que desenvolupa la seva activitat empresarial dins del laboratori ciutadà de Cornellà. Representants de LTC&Group, empresa especialitzada en màrqueting experiencial, va oferir una xerrada inspiradora sobre les aplicacions de la comunicació hologràfica en l’actualitat i va assegurar que l’alumnat havia encertat de ple a l’hora de decidir fer aquest projecte.

Redacció / Fotos: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
648

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix