Desmantellen una plantació de marihuana en un domicili de Martorell

La casa, destinada completament al cultiu,  presentava parets amb grans forats i envans que havien llençat a terra per facilitar la instal·lació dels aparells

Els Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Martorell van desmantellar el passat 10 d'abril una plantació de marihuana en una casa del municipi. La investigació continua oberta per detenir els responsables d'aquesta plantació.

La investigació es va iniciar a finals del mes d'octubre quan agents de la Policia Local de Martorell, en un acompanyament a l'arquitecte tècnic municipal, van detectar una forta olor característica de marihuana en una casa del carrer Mur. Els agents també van comprovar que se sentia un soroll continu de ventilació i que les finestres es trobaven tapiades de forma rudimentària.

Gràcies a les gestions d'investigació realitzades per la Unitat d'Investigació de Martorell, els agents van aconseguir constatar que efectivament a l'interior d'aquest immoble hi havia una plantació de marihuana. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van certificar que el consum elèctric era desmesurat per un immoble d'aquestes característiques i que la instal·lació estava manipulada.

marihuana martorell 2

Finalment, el 10 d'abril, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell, es va realitzar una entrada i escorcoll a la casa. Els agents van localitzar  quatre sales amb instal·lació necessària pel cultiu de marihuana, unes 400 plantes, 300 esqueixos de marihuana i 6,5 quilograms de marihuana envasada al buit, llesta per a la seva distribució.

Cal esmentar que la casa, destinada completament al cultiu de marihuana,  presentava parets amb grans forats i parets que havien llençat a terra per facilitar la instal·lació dels aparells. Degut a aquest estat, es va requerir l'arquitecte municipal per tal que fes una inspecció i comprovés si hi havia risc d'enfonsament. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix