Accepta set anys de presó per tallar-li el penis al seu cap a Sant Andreu

La dona va reconèixer que ho va fer durant el judici que s’ha fet a l’Audiència de Barcelona i, a més, haurà d’indemnitzar a la víctima amb 250.000 euros per les seqüeles físiques

La dona acusada de tallar-li el penis a la seva parella des de feia uns tres anys, que també era el seu cap, en un bar de Sant Andreu de la Barca ha reconegut que ho va fer i ha acceptat una condemna de set anys de presó per un delicte de lesions agreujades, segons informa Europa Press.

El judici d'aquest dimarts en l'Audiència de Barcelona s'ha fet després d'un acord d'acusacions i defenses per aquests set anys de presó (li quedaran cinc, perquè ja va passar dues a la presó provisional) a més d'una indemnització de 250.000 euros a la víctima per les seqüeles físiques, sense haver-se fet una reconstrucció encara, i psicològiques. Amb ajuda d'una intèrpret de bengalí, la dona ha comptat al tribunal que tenien una relació des de feia "anys, i a més ella treballava en un dels dos bars que l'home tenia en el municipi.

Per a resoldre l'acord entre acusacions i defensa la dona havia de reconèixer el delicte davant el tribunal, però en un primer moment l'ha negat; llavors, la magistrada ha acordat una pausa perquè el seu advocat pogués parlar amb ella i en tornar ha admès l'agressió.

Captura de pantalla 2024 04 09 a las 16.50.57

El 31 de maig de 2021, l'home va ser al bar on ella treballava per a ajudar-la a tancar, i fingint que anava a fer-li una fel·lació li va tallar el penis amb un ganivet de cuina.

Per part seva, ell ha declarat que la dona va insistir que tinguessin sexe, ja que al principi ell li va dir que no volia perquè estava cansat: "Em va posar en el sofà, em va tancar els ulls amb un drap perquè deia que tenia vergonya. Ella havia portat un ganivet i estava guardat en algun lloc que jo no veia".

Ha contat que en un primer moment la dona no la deixava sortir del local i per a deixar constància va tornar a encendre les càmeres de seguretat que havia apagat per evitar gravar el sexe, i quan va aconseguir anar-se’n va intentar arribar a l'hospital i quan no va poder caminar més va telefonar a emergències.

Malgrat l'acord i de la confessió, l'acusada ha utilitzat l'últim torn de paraula en el judici per a demanar als jutges que li deixin fer "una vida normal i corrent", sense tornar a presó, amb la promesa de respectar la llei i demanar perdó a la víctima.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix