La Diputació convida els ens locals a adherir-se a la Setmana Sense Soroll

La iniciativa, amb el lema ‘Gaudeix del silenci’, se celebrarà del 22 al 28 d’abril a Catalunya per promoure mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica

La Diputació de Barcelona ha llançat una crida als ens locals de la província per adherir-se, a través d’un formulari, a la Setmana Sense Soroll 2024, que se celebra a Catalunya del 22 al 28 d’abril i que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica. Amb el lema ‘Gaudeix del silenci’, la Setmana Sense Soroll 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

d9.JPG 223078711

L'ens supramunicipal, conjuntament amb altres institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, posa a disposició dels ens locals diversos recursos educatius i de sensibilització sobre sons i sorolls.

Conjuntament amb la Generalitat de Catalunya la corporació ofereix, durant la celebració de la Setmana Sense Soroll, el taller ‘Quin soroll fem’, per conscienciar la ciutadania sobre l’existència del soroll ambiental a la ciutat, majoritàriament ocasionat pel trànsit de vehicles. Ho fa d’una forma pràctica i experimental per mitjà de la realització de mesuraments amb els equips corresponents.

Altres recursos complementaris que ofereix la Diputació de Barcelona són l’exposició virtual Adeu Soroll, la Guia per l’organització i la realització de l’esdeveniment de sensibilització acústica, el joc virtual Quin soroll fa? I activitats de l'Agenda escolar com Sons... i sorolls!Quin soroll! I Entorn urbà i soroll.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix