L’ONG Malària 40 fa una crida a la solidaritat amb Madagascar

L’entitat castelldefelenca organitzarà el pròxim 25 d’abril un sopar per a recaptar fonts que es destinaran a oferir tractament gratuït contra la malària als centres mèdics de les zones més afectades per un devastador cicló

La població de Madagascar han patit recentment un nou cicló, el tercer aquest any, que ha arrasat el nord de l'illa, causant morts i desenes de milers de ferits. Al seu pas, el vent i l'aigua han destruït i provocat  inundacions en diverses zones, i com a conseqüència la vida del mosquit que propaga la malaltia letal de la malària.

profimedia 0576389059

sopar solidari 2024

Per recaptar fons per aquesta emergència l'ONG Malària 40, amb seu a Castelldefels, organitza un sopar solidari el pròxim dijous 25 d'abril a les 20:30h al restaurant CelBlau. I juntament amb els proveïdors  (Carniceria Soler, Goutness, Peix Xavi i Jaume, Peret i Olive, Makro, L'amanida Fruteria y Enate) cobriran totes les despeses del sopar. Tota la recaptació es destinarà a oferir gratuïtament el tractament de la malària i altres malalties mortals als centres mèdics de les zones més afectades.

DONATIUS

ES31 1491 0001 2130 0006 3465

F ZiVXlWgAAGr6S

Malària 40 és una organització sense ànim de lucre de cooperació internacional que té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones més desfavorides que viuen a Madagascar, principalment la infància, en els àmbits de la salut, l'educació i el desenvolupament social.

Redacció / Fotos: UNICEF-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix