ESP0RTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Victòria del Sant Esteve, empat del Sant Vicenç, i derrotes del Molins, Esplugues i Sant Joan Despí

Penúltima jornada de la Lliga regular. El Sant Esteve es va imposar de dos gols al Sant Quirze (33-31) amb onze gols de Rubén Ridao. L’enfrontament va ser igualat (17-18, al descans) i tot es va decidir en els darrers minuts. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç va empatar a la pista del Banyoles (24-24). Un gol en els darrers segons dels locals va evitar el triomf baixllobregatí (13-10, al descans). No va poder guanyar l’Handbol Sant Joan Despí davant el Palutordera-Salicru (32-28). Els de Rubén Crespo van fer uns bons vint-i-cinc primers minuts, i després va perdre el rumb. Derrota de l’Handbol Molins a la pista de La Salle Montcada (32-29). Els de Javi Sánchez van poder competir fins al minut 40. No van ser suficients els 10 gols de Rubén Díaz. I l’Handbol Esplugues no va poder amb el Sant Cugat (30-25). Els vallesans sempre van anar per davant en el marcador (15-11, al descans).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve