ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Victòries de Gavà i empat del Sant Vicenç

Un gol de Paula Plana, a poc segons per al final del partit, va donar una important victòria a l’Handbol Gavà, que es va imposar davant l’Handbol Ribes (28-27). La primera part va ser domini visitant (13-18, al descans) amb un conjunt local sense intensitat defensiva i errors de llançament. A la represa, les noies d’Alfred Pérez van millorar i capgirar una situació molt complicada. Un triomf que trenca una mala ratxa de resultats de les baixllobregatines. D’altra banda, la Fundació Handbol Sant Vicenç va arrancar un punt d’or a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (33-33). Podia haver estat una victòria, però les vallesanes van igualar el marcador en els darrers segons. Al descans, el resultat era de 18-19. La vicentina Maria Fernández va aconseguir nou gols.

Redacció / Foto: Handbol Gavà