Tot a punt per a la XIX Marató del Mediterrani a Castelldefels

La prova atlètica, que se celebrarà el pròxim 21 d’abril, aplegarà uns 2.000 corredors i corredores i tindrà quatre modalitats diferents

Castelldefels tornarà a ser la capital nacional de la marató per un dia. El pròxim 21 d’abril se celebrarà la dinovena edició de la ja tradicional Marató del Mediterrani, organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament de Castelldefels i l’empresa Zona Vip Events i amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres. El Centre Comercial L’Ànec Blau va acollir aquesta setmana l’acte de presentació oficial de la prova atlètica.

b806e8e0 6d1e dd97 b8c5 cecd56d5eff7

La cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, tornarà a comptar amb quatre modalitats diferents: la Marató per parelles (21 km per persona), Mitja marató (21 km), cursa de 10 km i cursa de 5 km. En total, s'esperen més de 2.000 corredors i corredores.

El circuit de la prova, planer i a nivell del mar, fa que sigui molt agradable i que convidi a establir una bona marca i gaudir a l’hora d’un entorn privilegiat. Com cada any, discorre en gran part pel Passeig Marítim de Castelldefels i l’Avinguda del Canal.

49639011306 cc36b83ee5 b

Els horaris de sortida de les proves són els següents:

  • Cursa de 5 km – a les 9 hores
 
  • Curses de 10 km, Mitja Marató (21 km) i Marató per parelles – a les 9.30 hores
 

Suport solidari

D'altra banda, la prova confirma la seva vocació solidària. Els responsables de la Marató han convidat a diversos grups que fomenten la inclusió a través de la pràctica esportiva, perquè puguin gaudir de la jornada: Incloent Somriures, Atletisme Amisi i Tots Junts Correm.

b9009962 5572 64a6 c902 12d12b9b4a0b

A més, l'organització col·labora amb la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Així, les persones participants, durant el pagament de la inscripció, poden fer una donació en benefici de l'entitat. La Fundació va néixer en 1989 a Barcelona amb l'objectiu de fer costat als nens i joves en tractament oncològic i a les seves famílies. Actualment, també atén nens i joves amb malalties greus de llarga durada. El projecte de l'entitat es basa a detectar les necessitats que es produeixen al llarg de les diverses fases del tractament, posant en funcionament línies d'acció per a millorar la qualitat de vida d'aquests nens i les seves famílies.

Redacció / Fotos: JJ Vico-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix