Més de 8.000 persones van gaudir de concerts i activitats de l’Altaveu 2024

A més de les actuacions i estrenes musicals va destacar també per la seva programació paral·lela, l'Altaveu +, amb exposicions, converses i una fira del disc i llibre musical, i l'Altaveu en família, amb activitats pensades per a tots els públics

La 35a edició del Festival Altaveu, celebrada a Sant Boi de Llobregat, va superar totes les expectatives amb un increment notable d'assistència a tots els seus escenaris. Des de la seva primera edició el 1989, l'Altaveu s'ha consolidat com un esdeveniment amb vocació pública que ofereix una plataforma per artistes emergents i consagrats, amb una aposta decidida per la qualitat artística i la diversitat musical. Més de 8.000 persones van gaudir de concerts i activitats, i el festival va destacar també per la seva programació paral·lela, l'Altaveu +, amb exposicions, converses i una fira del disc i llibre musical, i l'Altaveu en família, amb activitats pensades per a tots els públics.

Altaveu 16

Enguany, els Premis Altaveu han tingut la participació destacada d'Estopa, celebrant el reconeixement d'artistes i projectes que han enriquit la música catalana. La cerimònia ha estat un moment de reflexió i celebració del talent i la creativitat.

f3272ef2 c5c1 ecae 2ad6 6af189ba6a62

Pel que fa a la programació, aquesta edició ha combinat profunditat artística amb actuacions exclusives i estrenes molt esperades. Destaquen la pre-estrena de Tarquim y los Metales Preciosos, l'estrena a Catalunya de la gira de Los Estanques, i el concert únic i gratuït de Xoel López. A més, es va comptar amb propostes singulars com la de Magalí Sare o Mar Pujol i col·laboracions efímeres com les de Núria Graham i Aoife Nessa Frances o l'esperat concert de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves.

Una aposta per la descoberta musical

L'Altaveu no és només un festival de música, és un espai que convida a la descoberta de propostes musicals peculiars i diferents, amb una història de 35 edicions que ens permet reviure l'evolució musical de Catalunya. Des de formats propers i íntims, el festival es converteix en un lloc de celebració per als i les amants de la música que busquen connexions autèntiques i enriquidores.

La programació d'enguany s'ha centrat en artistes que s'expressen amb autenticitat i profunditat, allunyats de les pressions comercials i amb l'objectiu d'oferir una experiència sincera i íntima. 

Altaveu 6

L'Altaveu vol continuar sent un refugi per a aquells que volen descobrir la música en la seva essència, creant un espai d'exploració artística tant per al públic com per als mateixos artistes.

Redacció / Fotos: Altaveu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1652
Façana del nou Hospital Vithas Barcelona

El nou Hospital Vithas Barcelona ve a cobrir la demanda sanitària del Baix…

El grup sanitari Vithas estrenarà el 2025 un nou hospital a Esplugues de Llobregat, un centre sanitari que acumula ja una inversió superior als 101…
608

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix